Alkulähteillä-valmennuspaketti tutustuttaa sinut hyvinvoiman perusteisiin. Valmennuspaketti on yhden päivän aikana toteutettava kokonaisuus, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi tiimien ja työyhteisöjen tykypäivän ohjelmaksi.

Valmennus oivalluttaa ja antaa konkreettisia vinkkejä itsensä johtamiseen, ajanhallintaan ja oman hyvinvoinnin tukemiseen. Lisäksi valmennuksessa innostetaan ja kannustetaan pitämään parempaa huolta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista sekä tarjotaan työkaluja hyvinvointimuutosten tueksi.

Pakettiin voi yhdistää mittauksia tai yhteisen toiminnallisen harjoituksen. Harjoitus on työnkuvaa ja työstä palautumista tukeva treeni, jonka aikana annamme vinkkejä lihashuoltoon ja harjoitteluun. Harjoituksessa huomioidaan kaiken kuntoiset ja ikäiset liikkujat.

Kaikki valmentajamme ovat asiantuntijoita omalla alallaan. Heillä on taito esittää asiat selkeästi ja kiinnostavasti.

Alkulähteillä-valmennuksen voit tilata myös seminaarina.

Sisällöt

1. Hyvinvoimavalmennus, 1 kpl

Alkulähteillä pakettiin kuuluu yksi Hyvinvoimavalmennus, johon voi valita alla olevista aiheista 1-3 aihetta tarpeen mukaan. Valmennuksessa keskitymme työyhteisön hyvinvoinnin parantamisen kannalta merkittävimpiin tekijöihin.

2. Optiona mittaukset ja harjoitukset

Alkulähteillä-valmennukseen voit liittää seuraavia mittauksia ja harjoituksia:

Voimme myös räätälöidä kokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan.