Jenni Harju

Jenni Harju

Jenni on toiminut työyhteisöjen kehittäjänä yli 10 vuotta. Jenni on Hyvinvoimavalmennuksien organisoija ja valmentaja. Jenni innostaa hyvään yhteistyöhön ja tavoitteiden saavuttamiseen ratkaisukeskeisin menetelmin.

Jenni puhelimitse 040 5751 071
Jenni sähköisesti: jenni.harju@valmennustrio.fi


Toni Väyrynen

Toni Väyrynen

Toni on yrittäjä ja Valmennuskeskus Voimalan toimitusjohtaja. Hänellä on omakohtaista kokemusta hyvinvoiman pulma- ja kulmakivistä ja tietää siksi, mistä puhuu. Toni on innostava valmentaja, luennoitsija, kouluttaja ja hyvinvoiman moniottelija.

Toni puhelimitse: 045 656 0000
Toni sähköisesti: toni@valmennuskeskusvoimala.fi


Merja Takamäki

Merja Takamäki

Merja on valmentaja ja kirjailija, joka on julkaissut kirjoja muun muassa itsetuntemuksesta ja ajanhallinnasta. Hänen intohimonaan on inspiroida ihmisiä itsensä kehittämiseen ja mahdollistaa oivallukset merkityksellisen elämän rakentamiseksi. Merjan vahvuuksia valmennuksissa on itsensä johtaminen, sisäinen motivaatio ja vuorovaikutus.

Merja puhelimitse 050 529 9343
Merja sähköisesti: merja.takamaki@valmennustrio.fi


Jaana Turunen

Jaana Turunen

Jaana on toiminut yritysvalmentajana ja työyhteisöjen kehittäjänä 17 vuotta. Hänen pääosaamisalueensa ovat organisaatioiden kehittämisprosessin toteuttaminen ja johdon sekä esimiesten valmennukset. Jaana on positiivinen ja innostava valmentaja, joka ohjaa työyhteisöjä pitkäjänteisesti menestykseen.

Jaana puhelimitse 040 742 6292
Jaana sähköisesti: jaana.turunen@valmennustrio.fi


Jonna Jantunen

Jonna Jantunen

Jonna on Valmennustrion yritysvalmentaja, tutkimusasiantuntija ja toimitusjohtaja. Hänen vahvuuksia ovat organisaatioiden systemaattinen kehittäminen, työyhteisön tutkimuksien toteuttaminen sekä tiimien, esimiesten ja yksilöiden valmentaminen ratkaisukeskeisellä otteella. Jonna on lämminhenkinen, aidosti läsnäoleva ja tulevaisuuteen katsova valmentaja.

Jonna puhelimitse: 040 8305159
Jonna sähköisesti: jonna.jantunen@valmennustrio.fi


Virpi Ilmakangas

Virpi Ilmakangas

Virpi on Valmennustrion yritysvalmentaja ja työnohjaaja. Hänen intohimonsa on työyhteisöjen kehittäminen ja siellä erityisesti vuorovaikutuksen ja luottamuksen parantaminen. Virpi on innostava ja energinen valmentaja, joka tuo uutta virtaa tiimeille.
 

Virpi puhelimitse: 050 917 9977
Virpi sähköisesti: virpi.ilmakangas@valmennustrio.fi

 


Mikko Niiranen

Mikko Niiranen

Mikko on yrittäjä ja Valmennuskeskus Voimalan valmentaja ja personal trainer. Hän on  liikunta- ja seikkailukasvatukseen erikoistunut yhteisöpedagogi.  Mikon vahvuuksiin kuuluvat kokonaisvaltainen fyysinen harjoittelu ja sen suunnittelu, fysiikkaharjoittelu suoritus- ja toimintakykyä parantamaan sekä tavoitteita tukeva ravitsemus.

Mikko puhelimitse: 040 417 6799
Mikko sähköisesti: mikko@valmennuskeskusvoimala.fi


Juha Kojonen

Juha Kojonen

Juha on esimies-, ura- ja muutosvalmentaja, jolla on pitkä kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta ja myyntijohtamisesta. Juha valmentaa muutoksiin rakentaen oppimista luottamuksen ja oivallusten voimalla, tarjoamalla konkreettisia vuorovaikutuksen työkaluja sekä kirkastamalla omakuvaa ja itsetuntemusta. Juha luo iloisen ja positiivisen ilmapiirin valmennuksiin.

Juha puhelimitse: 040 5403 295
Juha sähköisesti: juha.kojonen@valmennustrio.fi