Voimapakkaus-valmennus on tehopaketti työyhteisön hyvinvoinnin parantamiseen ja työn sujuvoittamiseksi. Tavoitteenamme on selvittää henkilöstön työtyytyväisyys, hyvinvoinnin tämänhetkinen tila, tehdä kehittämissuunnitelma toimenpiteistä ja auttaa työyhteisöä kehittymään hyvinvoiman asiantuntijoiden tehokkaiden valmennusten avulla. Voimapakkaus-valmennus auttaa ottamaan ison askeleen työyhteisön hyvinvoinnin kehittymisessä ja intoenergian lisäämisessä. Tyytyväiset ja hyvinvoivat ihmiset ovat avain koko työyhteisön menestymiseen.

 

Voimapakkauksen sisältö

1. Suunnittelutilaisuus

Suunnittelutilaisuudessa selvitämme työyhteisön lähtötilanteen haasteet ja tavoitteet sekä sovimme hyvinvoimakyselyn sisällöstä, vastaajista ja ohjelman aikataulusta.

2. Yhteinen aloitusluento

Hyvinvoinnin pulma- ja kulmakivet -aloitusluennolta saat hyvän startin hyvinvointiin. Hyvinvointimme koostuu monista valinnoista joita teemme päivittäin. Miten nukumme ja palaudumme päivän haasteista, miten syömme, olemme läsnä ja vuorovaikutamme ihmisten kanssa sekä mitä ajattelemme ja teemme päivittäin. Kaikki nämä vaikuttavat nykyisyyteen rakentaen huomisen jaksamista ja hyvinvointiamme.

3. Hyvinvoimakysely

Hyvinvoimakyselyllä selvitämme työyhteisön hyvinvoinnin kokonaistilanteen. Kysely keskittyy työyhteisön menestyksen kannalta tärkeimpiin osa-alueisiin: esimiestoiminta, toimintakulttuuri, toimintaprosessit sekä työntekijöiden hyvinvointi (uni, palautuminen, stressi, elintavat sekä motivaatio). Parhaimmillaan tulokset edistävät henkilöstön kokonaisvaltaista hyvinvointia ja lisäävät työyhteisön tuloksellisuutta ja kilpailukykyä.

4. Hyvinvoimakyselyn tulospalaveri johdolle ja toimintasuunnitelman tekeminen

Käymme läpi Hyvinvoimakyselyn tulokset johdon ja avainhenkilöiden kanssa. Tuloksien pohjalta suunnitellaan Hyvinvoimavalmennukset ja mittaukset, tehdään hyvinvointia parantavat toimenpiteet ja laaditaan toimintasuunnitelma yhdessä hyvinvoiman asiantuntijoiden kanssa.

5. Hyvinvoimavalmennus, 3 kpl

Ohjelmaan kuuluu kolme Hyvinvoimavalmennusta, jotka valitaan toimintasuunnitelman yhteydessä. Valmennuksissa keskitymme työyhteisön hyvinvoinnin parantamisen kannalta merkittävimpiin tekijöihin.

6. Optiona mittaukset ja harjoitukset

Voimapakkausvalmennukseen voit liittää seuraavia mittauksia ja harjoituksia:

7. Päätöstilaisuus

Tilaisuudessa tarkastelemme valmennukselle saavutetut tavoitteet sekä missä olemme kehittyneet eniten yksilöinä ja tiiminä. Lisäksi varmistamme sovittujen toimintamallien ja käytänteiden jatkuvuuden toiminnassamme ja juhlimme onnistumisia.

 

Voimme myös räätälöidä kokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaan.